
Enguany l’aposta és per la dieta mediterrània com a garant de salut. Des de l'oli d'oliva fins al pa, passant pel peix blau, la carn de xai i els llegums. El popular cuiner Isma Prados, per exemple, explicarà dissabte al migdia com treure el màxim partit al peix blau i diumenge per la tarda als llegums. "La dieta mediterrània és la que més s'acosta al perfil ideal de dieta saludable, i també és una ajuda per a l'economia domèstica", emfatitza Prados; “menjar és una inversió per la salut”. Però també hi haurà conferències diferents a les clàssiques on un cuiner t’explica el com i el quan d’un plat. Dissabte a les 16,00 hores el Dr.Eduard Estivill explicarà com ensenyar als més petits de la casa a menjar saludablement.
Els espectadors també podran degustar i compartir experiències culinàries am

Barcelona Degusta serà una autèntica festa de la gastronomia i un gran aparador on, malgrat la crisi, ningú vol estar absent. El Gremi de Flequers de Barcelona, per exemple, instal·larà un obrador per ensenyar com es fa el pa i els amants del cargols podran participar diumenge en una cargolada per a 500 persones de la mà de la Diputació de Lleida. I tot això mentre xarrupes d’un refresc d’àloe vera.
Font: Diari AVUI i http://www.barcelonadegusta.com/.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada