divendres, 21 de desembre del 2007

Final europea


L'INEF Barcelona afrontarà demà (15:00 hores) l'anada de la final del Campionat d'Europa de clubs de rugbi femení contra el Montpeller RC francès.

El conjunt català, que s'enfrontarà al conjunt gal el pròxim abril de 2008, arriba a la final europea del rugbi femení després de ser la clara dominadora del rugbi espanyol. Fa tres anys consecutius que el conjunt català guanya la Copa de la Reina.

L'equip que juga i entrena al camp de la Foixarda, molt pròxim al barri, compta amb diverses jugadores internacionals, les quals van aconseguir un tercer lloc en l'últim Campionat d'Europa femení disputat a Madrid el passat abril.

Les veteranes Marta Carreras, Maite Delgado, Inés Etxegibel i Raquel Socíasas, nou fitxatge d'aquesta temporada, fins a les joves Clara Costa, Georgina De Swert, Ángela del Pan, Juliá Plá i Marta Pocurrul, entre d'altres jugadores, i passant per Etxegibel i Carreras que actuen de jugadores-entrenadores i que amb Marc Riera formen el cos tècnic, integren l'INEF Barcelona. Un equip dominador absolut del rubgi espanyol i europeu, però que es troben en l'absolut anonimat mediàtic i, el que és pitjor, en l'anonimat econòmic.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo conec la Marta Pocurull!! :)
ara es una gran jugadora de rugby, però sempre ho ha estat de voley també!! jeje
un petó!