dijous, 16 d’octubre del 2008

L’església evangèlica, en el punt de mira

“És insuportable. Se senten crits i càntics a les set del matí durant els caps de setmana”. Són paraules de Manolo Abraldes, vocal de seguretat ciutadana de l’Associació de Veïns Font de la Guatlla, al diari El Punt. Els crits provenen de l’església evangèlica situada a la Gran Via entre els carrers Mèxic i Sant Germà, ‘Família Unida’. Aquesta situació ha motivat diverses queixes a la Guardia Urbana que han derivat a l’obertura d’un expedient per part del Districte Sants-Montjuïc. El Districte s’ha compromès a precintar, en el termini màxim de dues setmanes, el local.

“Potser el que no els agrada és tenir una església evangèlica a sota casa”, declara Eduardo Ferreiro, advocat de ‘Família Unida’. “Disposem d’un informe tècnic d’un arquitecte que acredita que els sorolls del local no superaven els límits de la normativa”, defensa Ferreiro respecte a la denúncia dels veïns. Però no és només el soroll. Un dels punts claus d’aquest expedient és que al centre s’hi duia a terme una activitat regular sense disposar de la preceptiva llicència. Ferreiro assegura que l’església ja no està oberta, “tot i que és possible que encara s’hi faci algun acte, esporàdicament”. Però des del Districte afirmen que fa dues setmanes va constatar que al centre “s’exerceix l’activitat sense llicència”. “No tenim res contra la seva confessió, però no podem tolerar les molèsties que ens ocasionen”, emfatitza Abraldes. Ara mateix hi ha un cartell que anuncia que l’església està en obres. De totes formes, en menys de dos setmanes el local estarà precintat.

3 comentaris:

mamarracho ha dit...

Secta!!!

Tierralandia ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Tierralandia ha dit...

Hola!
He arrivat a aquest blog pel concurs de 20minutos, i per a tu és el meu vot a la categoria de blog de ciutat. M'ha agradat molt com mostres els atractius d'un barri que, malgrat ser petit, és tant destacable dins Barcelona.

Una abraçada des de Sant Boi!