dijous, 22 de maig del 2008

Dona assassinada

Una dona de 29 anys i nacionalitat boliviana va ser assassinada a ganivetades ahir a Font de la Guatlla. Els veïns de l'edifici (c/ Gran via, 243) on van passar els fets van explicar que van veure fugir del lloc un home. La policia, però, no va voler confirmar la identitat del sospitós ni la relació que tindria amb la víctima mortal, tot i que podria ser el seu company sentimental. Els Mossos es van limitar a confirmar que es tractava d'"un cas d'homicidi" i a última hora d'ahir van procedir a detenir un home per la seva presumpta implicació en l'assassinat.

A l'habitatge on es va cometre el crim hi viu, des de fa dos o tres d'anys, un matrimoni d'origen sud-americà que, de forma habitual, lloga habitacions a persones també llatines. La víctima seria una d'aquestes llogateres temporals.
La dona va ser atacada entre les dotze i la una del migdia i l'agressor li va clavar fins a quatre vegades una arma blanca. El cadàver presentava dues ferides a la part del pit i dues més a l'esquena, segons van explicar fonts dels Mossos d'Esquadra.
Veïns de l'edifici consultats van explicar que ni abans ni després del crim van sentir cap soroll que els fes sospitar res. Els Mossos d'Esquadra van interrogar diversos veïns de la casa i es van emportar a comissaria la propietària del pis on van passar els fets.

Així doncs aquest crim és un nou episodi llastimós de la inseguretat que pateix Font de la Guatlla recentment.

Fotografia de Diego Ibarra.



Recull de premsa:
Menys que més els rotatius de Barcelona s’han fet ressò aquest matí de l’assassinat de Font de la Guatlla. Al diari Avui relacionen aquesta mort amb la de fa dos dies d’una dona a Sabadell a mans del seu company sentimental. Per tant s’aventuren a valorar implícitament que aquest assassinat de Font de la Guatlla ha estat per violència de gènere, fet que els Mossos d’Esquadra encara estan investigant.
En la resta de diaris es limiten a transcriure el teletip de les agències (Europa Press), on precisament el periodista que el va elaborar no es va oblidar de remarcar que el nom del nostre barri. És per això que per exemple el diari gratuït Metro trobem el titular: “Troben una dona morta en un pis de Font de la Guatlla”.
En altres casos, malgrat remarcar el nom del barri en el teletip, engloben el nostre territori amb Sants i trobem el titular del també diari gratuït ADN que diu: “Hallan una mujer apuñalada en Sants”. La notícia, que està firmada curiosament des de Madrid, relaciona el crim de Font de la Guatlla amb la mort de dilluns passat d’una dona de nacionalitat danesa després de ser víctima d’un intent de robatori al barri de Sants.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ME VOY A VIVIR A SANTS!!!DECIDIDO!!

Dani Ponsico ha dit...

Joder nen últimament no paren d'haver assassinats a casa nostra... és el bronx o és font de la guatlla??

mamarracho ha dit...

Lo que te decía en el post del local de calle Mèxic, que aquí caemos a asesinato cada poquísimo. Lo he visto hoy aquí:

http://www.20minutos.es/noticia/381124/0/asesinato/mujer/violencia/