divendres, 8 d’agost del 2008

Barri olímpic

Avui, dia 8 d’agost, a les 8 hores, 8 minuts i 8 segons s’han inaugurat els Jocs Olímpics de Pequín-08 amb un acte inaugural impressionant. Però a dia d’avui, cal recordar la cerimònia d’inauguració de Barcelona-92, considerada la millor i en el context dels millors Jocs Olímpics de la història. La Fura dels Baus, Montserrat Caballé, Freddie Mercury i Los Manolos, entre d’altres, van ser partícips d’aquests Jocs on Font de la Guatlla va viure directament la transcendència d’aquest episodi històric. Precisament un dels membres de Los Manolos, Xavier Carelo, és veí de Font de la Guatlla. Pocs barris del món poden enorgullir-se d’haver acollit unes Olimpíades.
Després de l’espectacularitat de la cerimònia d’avui a Pequín, cal recordar com va ser la de Barcelona i rememorar aquells dies on Font de la Guatlla va ser el centre del món.






1 comentari:

mamarracho ha dit...

Sempre seran els millors jocs de la historia i més després de desacreditar els xinesos pels atemptats. L'espectacle de La Fura dels Baus va ser genial i a Els Manolos els veia moltes vegades por aquí ja que assajaven a un local del barri (una antiga fàbrica que ja no existeix).
Mercury gran!