dijous, 5 de juny del 2008

Un home fereix dos dels seus germans amb una escopeta

Un home, de 50 anys, va disparar ahir amb una escopeta contra la seva pròpia família ferint a dos dels seus germans. Els fets, que van tenir lloc ahir al matí a Montjuïc, en la frontera entre Font de la Guatlla, el Parc de Montjuïc i la Marina. L'agressor (drogodependent), com altres vegades, va demanar diners a la seva mare. Un germà s'hi va interposar i va acabar rebent un tret d'escopeta al pit. Una altra germana, que també era a la casa, va resultar ferida en un braç. L'incident d'ahir no va ser el primer protagonitzat per aquests germans i els seus veïns van assegurar que el va encegar l'addicció a les drogues.

Després dels trets l'home va saltar per la finestra de l'habitació i va fugir corrent per la muntanya. Els familiars van alertar els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sants- Montjuïc, els quals no van trigar a localitzar-lo. L'home, que estava molt alterat, s'havia desprès de l'arma, que altres agents van localitzar després entre uns matolls, així com de la funda de l'escopeta. Una ambulància va traslladar els dos ferits, mentre altres sanitaris van haver d'atendre alguns familiars, incloent- hi la mare, amb crisi d'ansietat. Un dels germans continua hospitalitzat, però no es tem per la seva vida.

Així doncs, i lamentablement, Font de la Guatlla (malgrat el lloc dels fets es trobi en una zona fronterera) torna a ser notícia per un nou acte de violència i d'inseguretat.