dijous, 31 de juliol del 2008

Màfies

El que tothom sap i ningú s’atreveix a dir: existeixen unes màfies que controlen la seguretat de les obres de la ciutat de Barcelona, i especialment del Districte Sants-Montjuïc. Tot va començar fa uns anys quan a les obres de qualsevol immoble van aparèixer les primeres banderes gitanes acompanyades de la paraula “control” i del nom de la família gitana que es responsabilitzava de la vigilància d’aquella obra. Però darrera aquesta bandera s’amaga un procés de coacció al responsable de l’obra que obliga a aquest a contractar forçosament els serveis de la família gitana. El procés consisteix en amenaçar al responsable de l’obre en fer-li la vida impossible robant-li de forma il·limitada material de l’obra. Un cop contractats, la bandera gitana adverteix i allunya a qualsevol altre lladre que tingui intenció de robar material en aquella obra.

Aquesta coacció ha arribat al barri Font de la Guatlla, en concret al carrer Sant Fructuós, 37, on abans hi havia la coneguda popularment “Tenda del mig”. A les obres de d’enderrocament del immoble (realitzades sorprenentment a pic i pala) hi trobem la bandera gitana que certifica el control de la màfia entorn a la vigilància de les obres.

Tothom ho sap i ningú s’atreveix a dir-ho, però FontdelaGuatlla.com denuncia aquesta situació i coacció que sembla que a les institucions públiques ja els hi sembla bé. Qui calla (o fa els ulls grossos), atorga.

2 comentaris:

mamarracho ha dit...

Mira que había visto veces ese cartel y no sabia lo que era

Anònim ha dit...

Si noi ja han tirat la botiga... a mi se'm posa la pell de gallina i tot!

Ponsico